Jste zde

Domů » Zima

Akce v únoru 2013

Část lyžařského regionu Dachstein West Gosau

Ö3 PistenBully

Termín: 7. února 2013

Hitradio Ö3 opět připravilo velice zajímavou akci pro zimní sezónu 2012/13: Ö3-PistenBully! Sněžná rolba se speciální DJ kabinkou na zádech se postará o skvělou zábavu na mnoha místech po celém lyžařském areálu.

Hitradio Ö3 bude i během letošní zimy na turné po celém Rakousku a s programem Ö3 PistenBully bude hostovat také přímo na svazích těch nejlepších lyžařských středisek v zemi. 7. února 2013 se tato akce zastaví v lyžařském areálu Dachstein West.

Při této akci bude celý skiareál naplněn hudbou, DJ Martin Domkar z rádia z Ö3 určitě příjemným způsobem zkrátí těmi nejaktuálnějšímu hity svého rádia čekání u vleků, postará se o skvělou hudbu na slunné terase, přemění celou sjezdovku v jeden taneční parket a v unikátní místo après-ski zábavy.

Program:

09:00 hodin - dolní stanice lanovky Gosau Hornspitzbahn
11.30 hodin - horní stanice lanovky Gosau Hornspitzbahn
15.00 hodin - dolní stanice lanovky Russbach Hornbahn

Dětský sněhový festival Kinder-Schneefest

Termín: 24. února 2013, Gosau

Rodinný lyžařský region Dachstein West Gosau očekává malé lyžaře i jejich rodiče už 24. února na akci Kinder-Schneefest! V Brumsilandu zažijí malí fanoušci lyžování se ztřeštěným čmelákem Brumsim mnoho veselých her, velké dětské lyžařské závody a dovádění na sněhu, a dokonce mohou také vyhrát i skvělé ceny!

Při zábavných hrách si malí lyžaři ověří své dovednosti na sněhu a v závěrečném slosování mohou vyhrát super ceny! Lyžařští instruktoři z Gosau poradí malým lyžařům i ty nejlepší triky pro lyžařské závody, kde pak mohou vyhrát skvělé medaile a poháry!

Tento veselý program s mnoha novinkami a vzrušujícími akcemi je zárukou dobré zábavy pro všechny lyžařské fanoušky a garantuje perfektní náladu na sněhu!

Místo

Horní stanice lanovky Gosau Hornspitzbahn 47° 34' 4.5012" N, 13° 28' 45.372" E
Location