Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Haus Bergheimat, Abtenau

Rakouské apartmány Haus Bergheimat v zimě

Haus Bergheimat se nachází v klidné, slunečné poloze na mírném svahu, s výhledem na horský svět kolem Abtenau a údolí Lammertal. Místní centrum je vzdálené asi 5 minut, pěšky jsou dosažitelné také nejbližší lyžařské vleky a běžkařské stopy. Abtenau je také ideálním výchozím bodem pro turistiku v oblasti pohoří Tennengebirge.

Dům s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování dva apartmány, které byly v roce 2007 nově zrekonstruovány. Pro hosty je k dispozici internetové připojení WLAN v celém domě, lyžárna a parkování zdarma. Možnost objednání donášky čerstvého pečiva a tisku k snídani. Hosté mají zdarma vstup do bazénu Abtenau a slevy na vybrané skipasy pro lanovky Abtenauer Bergbahnen.

Apartmány (39 a 42 m², max. 4 osoby) jsou útulně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj kombinovaný s prostorem ke spaní, vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, 2-plotýnkový vařič, kávovar, lednička), jídelní kout, televize, rádio, telefon, vysoušeč vlasů, ručníky, stolní a ložní prádlo, balkón.
Apartmán Traunstein má navíc jednu sprchu a WC.

V ceně ubytování je elektřina a topení, na místě se platí závěrečný úklid a pobytová taxa.
Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Haus Bergheimat 47° 33' 39.3876" N, 13° 21' 9.3816" E
Location