Jste zde

Domů » Zima

Dachstein West - funparky

Gosau - zasněžená krajina

Funpark "Playground Snowpark" v Gosau najdete v údolí, hned vedle lanovky. Tento park nabízí milovníkům snowboardingu a freeskiingu nekonečnou zábavu. Byl postaven podle nejnovějších bezpečnostních předpisů a umožňuje tak jezdcům soustředit se pouze na triky a techniku. Od začátku prosince je park i uměle zasněžován a nabízí tak skvělé tréninkové podmínky po celé zimní období.
Kdo dává raději přednost "prašanu" před rušnými centry, navštíví určitě freeridové centrum "Freesport Arena Krippenstein".

Funpark "Rookie Park" v Russbachu je ideální pro začátečníky. Park leží přímo vedle dětského světa "Bärencamp", hned vedle lanovky Russbacher Hornbahn. Podmínky jsou zde pro nezkušené jezdce přímo ideální – i úplní začátečníci s nulovými zkušenostmi se tu mohou odvážit ke svým prvním skokům a trikům. K dispozici jsou samozřejmě i lyžařští instruktoři.

Funpark "Trailer Park Russbach" je položen na slunném místě u lanovky Heideggriedel a je skutečně něčím výjimečným. Novinkou je box, který vznikl z přestavěného obytného vozu. Slouží jako zábavná překážka, ale také jako místo k odpočinku. Hlavním designérem parku byl Albert Kraft.