Jste zde

Domů » Gosau

Dachstein West Schneespektakel 2013

Balónová akce Dachstein West Schneespektakel

Dachstein West Schneespektakel

Termín: 18. - 20. ledna 2013

Místo: Gosau

Velké sněhové představení Dachstein West Schneespektakel se bude konat v termínu od 18. do 20. ledna 2013, a půjde o skvělou lyžařskou zábavu. V tomto roce se bude konat dokonce její již 20. ročník.

Kromě obvyklých akcí, jako je Noc balónů (Nacht der Ballone) anebo jako jsou populární après-ski párty, se opět velká část napínavého programu odehraje na zdejších sjezdovkách!

"Ostrovy potěšení", lyžařské závody pro velké i malé, testování lyžařského vybavení Intersport-Skitest a mnoho další zábavy čeká všechny návštěvníky na zdejších perfektních sjezdovkách!

Opravdu impozantní prezentace balónové akce Dachstein Alpentrophy vždy odstartuje ten největší rodinný lyžařský festival v zimním období. Noc balónů s ohňostrojem a s krásně osvětlenými vzdušnými "loděmi" je ale jen začátkem tohoto pestrého programu!

Ve velkém stanu Intersport Test si mohou fanoušci lyžování hned na tři dny půjčovat nové carvingové modely a nejnovější lyžařské vybavení, a hned si je i vyzkoušet na perfektně upravených svazích lyžařského areálu Dachstein West!

Děti si pak mohou užívat perfektní veselý program v Brumsilandu při velkolepém lyžařském závodě Brumsi Kombi Race.

Fanoušky lyžování bude určitě zajímat též oblastní mistrovství Energie AG Landesmeisterschaft a závod evropského poháru Paraski. Mohou tím získat inspiraci pro zdokonalení své lyžařské techniky a zažít tyto opravdu napínavé soutěže na vlastní oči.

Mimo sjezdovky se budou konat například zajímavé akce v zimním motokrosu anebo "virtuózní" soutěž v jízdních dovednostech na sněhu a ledu.

V již legendární párty stanu Après Ski-Partyzelt v Gosau pak mohou všichni, kteří se ještě zcela nevyčerpali lyžováním, protančit třeba i celou noc a zajistit si tak ještě větší porci dobré nálady.

Geografie: 

Místo

Gosau 47° 34' 0.6096" N, 13° 31' 7.428" E
Location