Jste zde

Domů » Russbach

Dětský klub v Russbachu

„Vrabčí hnízdo“ v Russbachu

Spatzennest, v překladu "Vrabčí hnízdo", je dětský klub pro ty nejmenší návštěvníky, který se nachází v dachsteinském městečku Russbach. Tento dětský klub se postará o ničím nerušenou lyžařskou zábavu pro všechny rodiče s dětmi od 1 roku.

Jsou-li vaše děti příliš malé na lyžařskou školičku nebo už jsou z lyžování příliš unavené, mohou zábavně strávit čas v péči vyškolených pečovatelek dětského klubu. Rodiče se tak nemusí vzdát své zábavy na lyžích. Zatímco maminka a tatínek budou lyžovat, můžou se děti ve Vrabčím hnízdě v Russbachu pořádně vyřádit. Děti zde najdou velké množství báječných her a hodně nových kamarádů. Když se jim z toho dovádění budou zavírat očka, můžou si příjemně oddychnout v odpočinkovém koutku!

Dětský klub Vrabčí hnízdo leží přímo u údolní stanice lanovky Hornbahn. O děti se zde starají pedagogicky vzdělaní odborníci a klub je otevřen denně od 9,00 do 16,30. Můžete využít hodinové nebo celodenní hlídání dětí od 1 roku. Nemusíte se objednávat předem. Dle přání se dětem podává oběd za cenu 5,- €. Děti všech hostů v Russbachu mají pobyt zdarma a děti rodičů ubytovaných v okolních střediscích mají cenu 5,30 € za jednu hodinu.

Geografie: 

Místo

Lanovka Hornbahn 47° 35' 19.77" N, 13° 27' 45.216" E
Location