Jste zde

Domů » Gosau

Dětský sněhový festival

Kinder-Schneefest

25. února 2012 se v rodinném lyžařském regionu Dachstein West Gosau koná Dětský sněhový festival (Kinder-Schneefest). Na lyžařské "trpaslíky" a jejich rodiče čeká v Brumsilandu lyžařský čmeláček Brumsi a mnoho zábavných her.

Větší děti se mohou těšit na dovádění ve sněhu a lyžařské závody, ve kterých mohou vyhrát skvělé ceny!
Přes kouzelný koberec, Brumsiho boardercross, divoký slalom mezi pohádkovými postavičkami, objet rodiče a rychle zpátky na start.

Při "sněhové chumelenici" musí děti projít několik vtipných zastávek: Hledání pokladu se čmeláčkem, sněhový fotbal, házení šipek, a ještě mnohem více. Skvělá zábava je zaručena!
Brumsi bude rozdělovat chleba s medem, nalévat dětem nápoje u sněžného baru a rozdávat zajímavé ceny! Instruktoři lyžařské školy Gosau zase poradí malým lyžařům ty nejlepší triky pro lyžařské závody, ve kterých mohou vyhrát skvělé medaile a trofeje.

V Brumsilandu, přímo u dolní stanice lanové dráhy Hornspitzbahn v Gosau, se i ti nejmenší lyžaři naučí velké oblouky, milí instruktoři z lyžařské školy a Brumsi jim při tom pomohou. Rodiče si zatím mohou odpočinout a nad šálkem kávy sledovat rychlé pokroky svých ratolestí.

Rodinný tip:
V sobotu a v neděli je lyžování pro děti a mládež v regionu Dachstein West za zvýhodněné ceny:
Denní skipas pro děti (rok narození 1996 - 2005) 14 euro
Denní skipas pro mládeže (rok narození 1993 - 1995) 23,50 euro

Geografie: 

Místo

Gosau - lanovka Hornspitzbahn 47° 34' 0.6528" N, 13° 31' 7.8204" E
Location