Jste zde

Domů » Zima

Freesports Arena

Freesports Arena

Jste připraveni na 30 km fajnového prašanu mimo upravené sjezdovky i na 11 km dlouhý sjezd? Freesports Arena na Krippensteinu v hornorakouském regionu Salzkammergut obsadila v anketě časopisu "Snow Planet" první místo v hodnocení nejlepších freeridových oblastí. Až za ní se umístily známé oblasti Cortina, St. Moritz anebo Arlberg.

Areál nabízí zajímavý program, který má daleko k všednímu "mainstreamu". Freesports Arena nabízí dny plné svobody, tady je možné všechno: lyže i snowboard, na sjezdovce i mimo ni, freeride – tréninkové kempy, lyžařské túry, lezení, jízdy na saních tažených psím spřežením nebo třeba paragliding. Můžete si tu vyzkoušet i sjezd na horském kole nebo se jen tak dívat na profesionály při jejich neobvyklých kreacích. A nebo se rozhodnete pro "extrémní posezení" v horské boudě?

Freesports Arena Krippenstein nabízí 30 km tratí volným terénem, nejdelší sjezdovku Horního Rakouska (11 km), funpark, záruku sněhové pokrývky díky ledovci Dachstein i s podporou moderních zasněžovacích zařízení. Dále výškové převýšení 1500 m, nové lanovky a lyžařské vleky, stovky čtverečních kilometrů vysokohorského prostoru pro extrémní sporty a nesmíme zapomenout i na horské chaty pro občerstvení a oslavy.

Freesports Arena
Freesports Arena