Jste zde

Domů » Russbach

Horský svět Bruno pro děti

Medvěd Bruno

Medvěd Bruno čeká na malé sportovce nejen v zimě. I v létě nabízí spoustu zábavy pro malé turisty. Na horských pastvinách a loukách zažijete s Brunem veliké dobrodružství. Do nadmořské výšky 1 450 metrů vás za ním vyveze lanovka Hornbahn.

Od horní stanice se pak mašinkou "Ameisenexpress" dostanete na jeho nejoblíbenější místa. Po cestě uvidíte alpské květinové zahrady, krávy a koně, vylezete si na stromový domek nebo si vyzkoušíte být provazochodcem ve Slacklineparku. Cílem je horská chata Edtalmhütte, kde na vás bude čekat občerstvení.

Už jste někdy jeli na obřím mravencovi? Navštivte Brunovu přítelkyni Emmu a pomozte jí při stavbě obřího mraveniště. Zatímco rodiče budou moci odpočívat na lehátkách a vychutnávat si nádherná panoramata, děti se mohou houpat v lese a jezdit na Brunově obří skluzavce.

10. července 2011 se bude konat Brunova medvědí olympiáda, kde si děti budou moci změřit síly v mnoha legračních, zvířecích disciplínách. Přitom navštíví mnoho Brunových přátel v jeho horském světě kolem vrcholku Horn. Po zodpovězení zajímavých hádanek získají mnoho skvělých cen.
Sraz je v 10:30 hodin u horní stanice lanovky Hornbahn v Russbachu. Ameisenexpress je zdarma, cesta lanovkou tam i zpět pro dospělé bude stát 10,90 euro a pro děti 2 eura.

Geografie: