Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Das Waldheim, St. Martin

Rakouský hotel Das Waldheim v zimě

Hotel Das Waldheim leží na okraji lesa, na sluneční straně městečka St. Martin am Tennengebirge. Nedaleko se nachází malý skiareál, nejbližší lanovka a sjezdovky lyžařské oblasti Skiwelt Amadé jsou vzdálené asi 8 km od St. Martinu. 100 m od domu vedou upravované běžkařské stopy.

Rodinně vedený hotel je od roku 2008 celý nekuřácký, k jeho zařízení patří jídelna, zimní zahrada s nádherným výhledem, parkoviště.
Hostům je k dispozici malé wellness centrum, kde najdou finskou saunu, parní lázeň, bylinkovou saunu a teplou koupel. S vůní eukalyptu, máty a citrónu můžete relaxovat a udělat něco pro své zdraví.

Všechny pokoje v hotelu byly v posledních letech renovovány, jsou světlé a vzdušné pokoje. K jejich vybavení (16 - 24 m2) patří sprcha a WC, vysoušeč vlasů, některé mají balkón.
V nabídce jsou také rodinné apartmány (cca 45 m2) se 2 oddělenými ložnicemi.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s čerstvou kávou, přírodními a místními produkty (např. domácí marmeláda a müsli, celozrnné pečivo), večeře výběrem z menu (rakouská kuchyně) se salátovým bufetem), v nabídce je také jídlo pro vegetariány.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Das Waldheim s jídelnou

Místo

Hotel Das Waldheim 47° 27' 23.2848" N, 13° 22' 57.0468" E
Location