Jste zde

Domů » Léto

Koupaliště v Lammertalu

Koupaliště Seepark St. Martin

Koupaliště Terrassenfreibad Abtenau: Plavci, kteří mají rádi dobrodružství, se v tomto bazénu rozhodně nebudou nudit. Díky rychlému tobogánu a šplhacím sítím tu nejen vaše děti rychle zapomenou na školní starosti. Pro "suchozemce" je k dispozici hřiště na plážový volejbal, stolní tenis a stolní fotbal.
Teplota vody: 25°C
Otevírací doba: denně 9.00-19.00 hodin.

Koupaliště Seepark St. Martin: Nabízí koupání v harmonii s matkou přírodou, biologické čištění vody. V pozadí pastviny a hory - to vše je perfektní kombinace horského a vodního světa. Když je v noci osvětlená promenáda okolo jezer a okolní restaurační zařízení lákají italskými specialitami, končí prázdninový den s nádechem středozemní atmosféry.
Teplota vody 19°C
Otevírací doba: denně 9.00-19.00 hodin

Koupaliště Waldbad Lungötz: Nabízí rodičům a dětem vodní plochu o rozloze 2 000 m². Kromě samostatného oddělení pro začátečníky je k dispozici i oddělený dětský bazén. Hned vedle se nachází zajímavé dětské hřiště, kde je na prostorném trávníku rozloženo množství dětských hraček.

V tomto přírodním koupališti probíhá čištění vody prostřednictvím biotopů bez použití chemických látek. Rozličné sportovní aktivity, jako je například volejbal a stolní tenis, využijí především děti a rodiče se zájmem o sport. Pro občerstvení nebo lahodnou zmrzlinu si můžete zajít do kiosku.