Jste zde

Domů » Zima

Panoronda a jiné zážitky

Pohled na Dachstein v zimě
Autor: rawmeyn

Panoronda

Tento panoramatický lyžařský okruh o délce 45 kilometrů s výhledem na Dachstein je úžasným zážitkem pro všechny lyžaře.

Nabízí pestré lyžování na perfektně upravených a značených sjezdovkách a příjemné občerstvení v mnoha původních horských chatách a slunečních terasách.

Snowpark Dachstein West

Snowpark v Russbachu se postará o ty nejlepší freestyle-vibes. Najdete zde malé a střední kickery a mnoho obstacle-lines.

Denní úprava svahu profesionálními shapery zaručuje špičkové shred-sessions. Ať už jste začátečníci nebo profesionálové, snowpark se o zábavu postará v každém případě.

Fun & Action pro Rookies a Pro

Ať už jste Rookie (nováček) nebo Pro (profesionál), ve čtyřech funparcích lyžařského regionu Dachstein West si užijete akci a zábavu na různých setupech.

V nabídce jsou Playground Snowpark v Gosau, Rookie Park v Russbachu, Youngsters Freestyle Park v Annabergu a již výše zmiňovaný snowpark.

Funparky v Gosau, Russbachu a Annabergu nabízejí se svými runy, jumpy a raily dostatek prostoru k dovádění pro freestylery, snowboardisty a freeski Rookies.

Ötscher Kids Park

Kids Park v Gosau se nachází přímo vedle dolní stanice lanovky a vlastního parkovacího výtahu. Nabízí spoustu možností pro snowboardisty a freeskiery.

Rookie Park

Park v Russbachu je určený zejména pro začátečníky, protože každý jednou začínal. Přímo u Bärencampu, vedle dolní stanice lanovky Hornbahn, jsou zábavné svahy pro začátečníky.

Youngsters Fresstyle Park

Také v Annabergu je park, který nabízí pro všechny začátečníky ty nejlepší podmínky pro rozmanité shred-sessions.

Skigeocaching

Na nějakou dobu se v lyžařském areálu ukryje na všech sjezdovkách a přístupech 30 geokeší. Kolik z nich objevíte právě vy?

Skiline

Skiline je zajímavá služba pro všechny ambiciózní sportovce. Stačí jednoduše zadat číslo svého skipasu a hned se vám zobrazí všechny lanovky a vleky, které jste využili, výškové metry a ujeté kilometry na sjezdovkách.

Dětské kluby

V Kinderclubu Spatzennest u dolní stanice lanovky Hornbahn Russbach a ve Fuxi's Kinderclubu v dolní stanici lanovky Donnerkogelbahn v Annabergu je o děti ve věku od 1 roku skvěle postaráno po celý den pedagogicky vyškolenými profesionály.

V případě, že je váš potomek příliš malý pro dětskou lyžařskou školu nebo je jen unavený z lyžování, může si hrát v dětské školce. Rodiče se tak nemusejí vzdát lyžování.

Novinkou je, že dětští pečovatelé mají také anglické a české jazykové znalosti! A nejlepší na tom je, že všechny pro všechny děti ubytované v Russbachu je Spatzennest zdarma.

Místo

Dolní stanice lanovky Hornbahn, Russbach 47° 35' 19.8132" N, 13° 27' 43.578" E
Location