Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Post, St. Martin

Rakouský penzion Post

Penzion Post je snadno dosažitelný v centru městečka St. Martin, v blízkosti lyžařských vleků a sjezdovek. Do lyžařské oblasti Dachstein West jezdí 3x denně skubus zdarma, zastávka je vedle domu. Nejbližší běžkařské stopy vedou při příznivých sněhových podmínkách kolem penzionu.

Historický, v městském stylu postavený penzion nabízí k ubytování 20 lůžek. Již od roku 1652 je v majetku jedné rodiny, má tradici, skvělou atmosféru a pohostinnost. K jeho zařízení patří útulná restaurace vyhlášená pro dobré jídlo s vlastními zemědělskými produkty, internetové připojení WLAN (zdarma).

Komfortní a pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, toaletním stolkem, trezorem, telefonem s přímou volbou, televizí se satelitním příjmem, internetovým připojením.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu (možnost volby mezi 3 hlavními jídly). Místní á-la-carte restaurace je známá široko daleko. Nabízí sezónní pokrmy, polední menu a domácí dezerty s použitím vlastních zemědělských produktů.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský penzion Post - ubytování

Místo

Penzion Post 47° 27' 54.0036" N, 13° 22' 53.8716" E
Location