Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Rettenbacher, Russbach

Rakouský penzion Rettenbacher

Penzion Rettenbacher leží uprostřed širokých horských pastvin, na klidném místě vysoko nad obcí Russbach, na slunečném svahu 4 km od průsmyku Pass Gschütt. Nachází se asi 16 km od Hallstattského jezera, v srdci lyžařské oblasti Dachstein West. Nejbližší lyžařský vlek Hornbahn je vzdálen cca 700 metrů.

Snídaňový penzion nabízí k ubytování asi 7 pokojů, dále k jeho zařízení patří společenská místnost, kde se například pořádají napínavé karetní soutěže. Můžete se zde dívat na televizi, poslouchat rádio anebo si uvařit kávu a čaj. Pro děti je k dispozici dětská kuchyňka a hry. Využít můžete také místnost pro odkládání lyží nebo sáněk a parkoviště zdarma.

V létě je venku k dispozici bazén, sluneční terasa a louka, odkud můžete na slunné stráni pozorovat nádherný výhled na salcburkský horský svět, relaxovat a užívat si klid.
Pouze asi 30 kroků od penzionu Rettenbacher se nachází vlastní curlingová dráha, oblíbené místo mnoha stálých hostů. V zimě můžete také využít saunu.

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, kabelovou televizí, Všechny pokoje mají výhled do zahrady.

Stravování: Bohatá snídaně formou bufetu s mnoha krajovými specialitami. Večeře lze zakoupit za zvýhodněnou cenu v restauraci Zum Hias, vzdálené asi 10 metrů.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Penzion Rettenbacher 47° 35' 32.316" N, 13° 27' 29.7108" E
Location