Jste zde

Domů » Russbach

Russbach a další zimní aktivity

Golling s částí vodního světa Aqua Salza

I mimo sjezdovky je v Russbachu mnoho možností aktivního vyžití. Je možné například použít zdarma skibus, jet do Gollingu a navštívit tam vodní svět Aqua Salza. Nabízí wellness a relaxaci v té nejlepší kvalitě!

Na krásných zimních turistických stezkách v okolí Russbachu si můžete vychutnat zimní zasněženou krajinu naplno. Zde zažijete opravdu pocit, že všechen ten stres a shon každodenního života "odletěl" někam daleko. Můžete se také brodit na sněžnicích hlubokým sněhem, je to opravdu skvělý zážitek.

Pro běžkaře je v okolí Russbachu k dispozici přes 50 kilometrů běžkařských tras v Gosau a 200 kilometrů běžkařských tras v Abtenau. Bezplatný skibus vás k nim zaveze během několika minut.

Také dobrodruzi si zde přijdou na své. Kdo potřebuje adrenalin, může si vyzkoušet let balónem, náročnou lyžařskou túru, paragliding nebo lezení po zamrzlém vodopádu.

A ten, kdo má rád pohodlí, si může zamluvit romantickou projížďku na saních tažených koňmi přes zasněženou zimní krajinu a může nechat svou duši toulat se po divukrásném okolí.

Geografie: 

Místo

Aqua Salza, Golling 47° 35' 46.626" N, 13° 10' 27.7788" E
Location