Jste zde

Domů » St. Martin

St. Martin v létě

Rakousko a krásná krajina v okolí St. Martinu

St. Martin je ideálním výchozím bodem pro mnoho výletů, ať už na koních, na horském kole, pěšky nebo aktivně se severskými hůlkami. Obec leží uprostřed nedotčené přírody, která jen čeká na objevování mladými i staršími návštěvníky.

Středisko je s údolími Lammertal a Salzachtal ideální oblastí pro jízdu na horském kole v horách kolem Salcburku. 20 tras pro horská kola, nejrůznějších stupňů obtížnosti, nabízí pro každého něco, od začátečníků až po ty, co hledají sportovní výzvu. Místní alpská škola Bergfex nabízí také jízdy s doprovodem zkušeného průvodce a kurzy.

Aktivní obec St. Martin im Tennengebirge je skvělým začátkem pro pěší dovolenou v regionu Salcbursko. Široká síť perfektně značených tras prochází přes údolí Lammertal. Různé úrovně obtížnosti sahají od těch nenáročných procházek až po ty sportovní trasy. Hory jsou zdrojem odpočinku, klidu a objevování. Nádherné panorama přitahuje milovníky přírody, sportovní nadšence i milovníky horských vrcholů. Některé z nich sem dokonce nadšeně a pravidelně přijíždějí horskou železnicí.

Velký počet značených turistických a procházkových stezek v místě a v okolí je během letní dovolené rájem také pro vyznavače nordic walkingu. Čerstvý vzduch a místní nadmořská výška jsou optimální pro tento efektivní kardiovaskulární trénink. Užijte si pohyb ve volné a nedotčené přírodě a udělejte něco pro své zdraví!

Rozsáhlá síť jezdeckých stezek v údolí Lammertal nabízí zase ideální podmínky pro jízdu na koni během vaší letní dovolené. Tato ucelená síť tratí se táhne od St. Martina přes Lungötz, Annaberg, Russbach až do Abtenau. V místní turistické kanceláři můžete také získat mapu pro výlety na koňském hřbetě.

Geografie: 

Místo

St. Martin 47° 27' 52.4988" N, 13° 22' 51.7836" E
Location