Jste zde

Domů » Zima

Akce v únoru 2014

Ö3 PistenBully

Termín: 5.2. 2014

Ve středu 5. února vypukne opět v lokalitě Dachstein West akce Ö3 PistenBully, která přinese znamenité párty a zábavu na sjezdovky v Gosau, Russbachu a Annabergu. Všude bude znít heslo "Party on, Bully".

Jeden z nejlepších podniků Hit rádia Ö3 se sněhovými rolbami a se speciálním stanovištěm pro DJ již po několikáté vypukne na třech místech Dachstein Westu, a přinese dozajista tu nejlepší hudbu až přímo k vám na sjezdovky.

Program:

• 09:00 hodin: dolní stanice lanovky Russbacher Hornbahn
• 11:15 hodin: vyhlídková plošina Snowparku Dachstein West
• 15:00 hodin: dolní stanice lanovky Gosau Hornspitzbahnen

DJ rádia Ö3 Philipp Kofler bude všechny hosty doprovázet po celý den na lyžích tou nejlepší hudbou a zkrátí tímto zábavným způsobem s hity rádia Ö3 čekací doby u lanovek. Určitě vás tedy budou čekat ty neoblíbenější hity na slunečních terasách a sjezdovky se stanou jedním velikým tanečním parketem a jedinečným skvělým místem pro perfektní après-ski.

Ta nejlepší párty hudba začne v Russbachu u dolní stanice lanovky na Hornbahn a tady vlastně nastartuje i celý ten jedinečný den plný lyžování. V poledne ovšem nastane něco skutečně speciálního.

Na vyhlídkové plošině Snowparku se na několik hodin vytvoří stanoviště, kde bude k mání skvělý oběd, a kde si budete moci všichni dopřát relaxační přestávku. Lehátka, kožešinové přikrývky a gastronomické pochoutky vám umožní příjemný odpočinek na slunné terase.

A v té správné atmosféře après -ski párty se bude pokračovat v Gosau u dolní stanice lanovky Hornspitzbahn hned v následujících odpoledních hodinách.

Dětský sněhový festival

Kinderschneefest

Termín: 15.2. 2014

Lyžařský čmelák Brumsi zve dne 15. února všechny děti a jejich rodiče na velký dětský sněhový festival s celou řadou zábavných her, s malováním na obličej, tombolou a s lyžařskými závody do Brumsilandu v Gosau.

Rodinný lyžařský areál Dachstein West Gosau zve všechny lyžařské trpaslíčky a jejich rodiče na dětský sněhový festival! V Brumsilandu čeká na malé lyžaře čmelák - lyžař Brumsi a spolu s ním i mnoho zábavných her a velký dětský lyžařský závod, kde se všechny děti budou moci opravdu vydatně vyřádit při radovánkách na sněhu.

Jako zlatý hřeb bude nachystáno malování na obličej či vzrušující jízda rolbou po sjezdovce. Vedle těchto zábavných akcí mohou děti také vyhrát další skvělé ceny v tombole!

Formou zábavných her si malí lyžaři mohou vyzkoušet pod dohledem instruktorů své dovednosti na sněhu. Vyvrcholením této akce bude nepochybně jízda na rolbě a tvůrčí malování na obličeji. A v tombole se dají vyhrát i opravdu velmi zajímavé ceny!

Zkušení instruktoři lyžařské školy z Gosau pak předvedou ty nejlepší triky pro nadcházející lyžařské závody, ve kterých mohou účastníci vyhrát skvělé medaile a trofeje! Veselý program s mnoha novinkami a vzrušujícími akcemi zaručují naprostou spokojenost všech fanoušků lyžování a plno skvělé zábavy na sněhu!

Místo

Dolní stanice lanovky Russbacher Hornbahn 47° 35' 19.8348" N, 13° 27' 43.7652" E
Location