Jste zde

Domů » Zima

Gaudi sjezdovky

Chcete si vylepšit váš lyžařský styl a dovednosti, a ještě navíc zábavným způsobem?

Pak jste v lyžařském regionu Dachstein West na správném místě: Na Gaudi sjezdovkách je tady lyžování opravdu zábavou.

Ale pozor, nejen zdatní lyžaři si mohou sjet "Wilde Hilde", "Rock’n Roll" anebo "Donnergroll", i pro začátečníky je to skutečná výzva.

Závodní trať Marcela Hirschera s časomírou, tratě s měřením rychlosti, snowcrossová zařízení, náročné svahy s boulemi a ještě mnohem je tady připraveno pro všechny lyžaře a snowboardisty.

Gosau

Ötscher Kids Cross - snowcrossová trať vedle lyžařského vleku Ötscherlift slibuje skutečnou zábavu na vlnách a skocích.

Závodní trať Ötscher - v dětském parku u Ötscherliftu v Gosau najdete po levém straně permanentní závodní trať s časomírou, ideální i pro začínající lyžaře.

Jízda v boulích Donnergroll - v oblasti lanovky Törleckbahn se nachází neupravovaná sjezdovka Donnergroll. A jak již název napovídá, je to něco pro "gumová kolena".

Jízda v boulích Schwarzreiter - opět u lanovky Törleckbahn vede svah s boulemi ve směru do Annabergu.

Russbach

Rookie Park - funpark u vleku Hornbabylift v prostoru dolní stanice lanovky Hornbahn, kde si malí i mírně pokročilí lyžaři mohou vylepšit své uměni na kickerech a boxech.

Buckelpark Höhbühel - zkušení lyžaři si změří své síly na cvičných boulích Dachfirst, na Bockleitnu, nebo na náročné lyžařské routě Rock’n Roll.

Snowpark Dachstein West - tento snowpark (pod lanovkou Edtalmbahn) dává freestylerům potřebný adrenalin. Slunná poloha, optimální spojení lanovkou, náročné překážky, kickery, jumpy, raily a denní úprava snowparku zaručují spoustu zábavy.

Wilde Hilde - pod sedačkovou lanovkou Edtalmbahn nabízí prudký svah "Wilde Hilde" příležitost pro "zkoušku odvahy". 67% sklon ji řadí na seznam nejpozoruhodnějších sjezdovek, jako např. vedle slavné "Harakiri" v Mayrhofenu im Zillertal anebo Mausefalle v Kitzbühelu.

Annaberg - Lungötz

Závodní trať Marcela Hirschera - zkušení lyžaři mohou "kráčet" ve stopách známého rakouského lyžaře, rodáka z Annabergu. Na permanentní závodní dráze si můžete vyzkoušet své kvality v obřím slalomu a změřit rychlost - to vše zdarma.

Jagaschuss Speed Check - v oblasti lanovky Kopfbergbahn úseku čeká měření rychlosti na rychlé lyžaře, kteří rádi jezdí "šusem". Současný rekord trati činí 88 km/hod., a třeba právě vy ho překonáte.

Youngsters freestyle park - freestylový park v Astauwinkelu nabízí nováčkům i těm zkušenějším freestylerům svými pestrými jumpy a raily nesčetné možnosti.

Buckelpiste Rodeo - v blízkosti chaty Rottenhofhütte se budete cítit jako na divokém koni, a snad vás sjezdovka Rodeopiste ze sedla neshodí.

Tréninková trať Freier Fall - je určena výhradně pro odvážlivce.

Snowcross Astauwinkel - tato nová trať v Annabergu nabízí nejlepší testovací a tréninkové podmínky pro náročné a zkušené lyžaře.

Panoronda

Tento panoramatický lyžařský okruh s výhledem na Dachstein je úžasným zážitkem pro všechny lyžaře. S délkou 45 kilometrů nabízí pestrou lyžařskou zábavu na perfektně upravených a značených sjezdovkách.

Místo

Astauwinkel, Annaberg 47° 31' 12.414" N, 13° 26' 55.0248" E
Location