Jste zde

Domů » Annaberg

Letní dovolená v Annabergu

Letní dovolená v Annabergu

Středisko Annaberg se nachází v údolí Lammertal, je součástí městečka Lungötz. Leží asi 66 km jihovýchodně od rakouského města Salcburk.
Zdejší útulné prázdninové apartmány nebo prázdninové domy vám nebudou sloužit jenom jako výchozí bod pro mnoho aktivit, ale můžete si zde užívat také klidných a odpočinkových dnů. Kolem hotelů se rozkládá krásná krajina salcburské oblasti, kde na vás čeká mnoho překvapení.

Lammertal je unikátní oblastí pro pěší turistiku. Zejména na jaře jsou drsné skály, idylické pastviny a také vzácné květiny speciální pastvou pro oči. 20 druhů orchidejí, mezi jinými také vzácné druhy vstavačů, vytvoří z místních luk voňavé moře květů.

Můžete putovat po horských pastvinách, vystoupat až do nadmořské výšky 2458 metrů na vrchol Bischofsmütze, odpoledne se vrátit a v lesním koupališti se s rodinou vykoupat. Ve speciálně odděleném neplaveckém bazénu a v bazénu pro děti se budou i ti nejmenší cítit dobře.

Pouze několik minut jízdy autem od Annabergu se nachází vesnice St. Martin. Zde je v nabídce velké množství dalších aktivit, jako jsou například túry s průvodcem na horském kole, sjíždění na kajaku, geocaching anebo jezerní a zábavní park.

Letní dovolená v Annabergu
Geografie: