Jste zde

Domů » St. Martin

Letní dovolená v St. Martinu

Rakousko - Sankt Martin

Jen 15 kilometrů východním směrem od Bischofshofenu se nachází malá obec Sankt Martin, v pohoří Tennengebirge. Leží mezi národním parkem Berchtesgaden a přírodním parkem Sölktäler. V idylické krajině, která obklopuje St. Martin, se nacházejí také různé apartmány, rekreační domy a hotely, které nabízí příjemné ubytování.

Celé rodiny i s dětmi si zde v létě mohou vybrat nejen z široké škály sportovních aktivit, ale také z kulturních programů. Pořádá se zde celá řada letních akcí, jako například zahánění dobytka z pastvin do chlévů, podzimní putování po venkově k pralesu v údolí Lammertal nebo celá řada místních svátků.

Jestli se chcete procházet po krásných loukách nebo podnikat náročné túry v oblasti horského masivu Dachstein, záleží čistě jen na vás. Můžete si vybrat z velkého množství značených tras všech úrovní obtížností a nechat se dovést do nedotčené přírody. Užijte si i jízdu na silničním nebo na horském kole, protože je zde také mnoho stezek určených jen pro cyklistiku.

Rozlehlý jezerní park s přírodním koupalištěm se nachází uprostřed obce St. Martin. Areál okolo přírodního jezera se dvěmi dětskými hřišti a restaurací nabízí potřebné osvěžení po náročném dni a zaručuje zábavu při koupání pro malé i velké.
Z dalších aktivit se nabízí tenis, let rogalem, paragliding anebo rybaření.

Geografie: