Jste zde

Domů » Gosau

Lyžařské školy Dachstein West

Rakousko - Dachstein

Rodinné lyžařské centrum Dachstein West je se svojí nabídkou širokých a bezpečných sjezdovek ideální i pro lyžaře začátečníky. Ať již mladí či staří – každý, kdo se chce naučit jezdit na lyžích nebo na snowboardu zde najde mnoho výborných lyžařských škol. Pod vedením lyžařských instruktorů se naučíte nejen základům lyžařských sportů, ale také si můžete své umění i zdokonalit.

V Gosau najdete lyžařskou školu přímo u dolní stanice lanovky Hornspitzbahn, nejpopulárnějšího "vstupu" do lyžařského regionu Dachstein West. Nabízí jak soukromé lekce, tak skupinové kurzy pro malé i velké. Naučí vás jezdit na lyžích, snowboardu i na běžkách a pro děti je připraven speciální veselý kurs v Bambini-Clubu.

Russbachu na vás čeká skvělá lyžařská cvičná plocha v "Bärencampu" a tým lyžařských instruktorů. Kancelář lyžařské školy a místo pro setkání se nachází přímo u stanice lanovky Hornbahn. Zatímco se děti budou učit lyžovat s medvědem "Brunem" – místním maskotem, zdatnější lyžaři se mohou něco naučit z freestylu i freeridu.

Geografie: