Jste zde

Domů » Russbach

Lyžování s medvědem Brunem

Medvěd Bruno

U údolní stanice lanové dráhy HornbahnRussbachu se nachází cvičná "Medvědí" louka pro lyžaře začátečníky. Místo je pro lyžaře snadno dostupné a velice dobře sjízdné. Mnoho malých závodníků se zde učilo lyžovat předtím, než se odvážili na sjezdovky!

Na Medvědí louce s kouzelným kobercem a lyžařským vlekem je lyžování snadné. Bruno – lyžařský medvěd bez zimního spánku s dětmi ve sněhu často rád dovádí. Lyžařští začátečníci se mohou v údolí procvičovat na celkem pěti cvičných vlecích. Na děti také čekají báječná překvapení: medvědí sjezd, medvědí slalom nebo velký sněžný hrad se postarají o zajímavý program na vaší rodinné lyžařské dovolené!

Naučte se lyžovat s Brunem
Dívej se na medvěda Bruna a opakuj to po něm. On sám se lyžovat naučil v lyžařské škole v Russbachu a od té doby na zimu neusíná zimním spánkem! Kdo by také chtěl zimu prospat? Na Medvědí louce se stále něco děje. Každý týden je zde pořádána velká medvědí slavnost, Jam Session v parku Rooky, slavnost svatojánských mušek a napínavý závod lyžařské školy se slavnostním vyhlášením vítězů!

Russbachská část regionu Dachstein West má dokonce pro nadané děti připravené speciální sjezdovky s boulemi a sjezd v hlubokém sněhu. Malí lyžaři se tak až vyrostou, budou moci stát "profíky" na sněhu a ještě si k tomu užijí legraci!

Geografie: 

Místo

Russbach, Hornbahn 47° 35' 19.0392" N, 13° 27' 45.2808" E
Location