Jste zde

Domů » Zima

Novinky zimní sezóny 2011/2012

Část lyžařského regionu Dachstein West

V lyžařském regionu Dachstein West na vás čeká mnoho nových a zajímavých věcí! Jako obvykle se i pro další zimní sezónu, tentokrát 2011/2012, perfektně připravil. Bylo vybudováno několik nových tratí a celkově se zlepšil komfort pro všechny návštěvníky. A to ve zcela novém vzhledu.

Chcete zažít čistou zábavu na sjezdovkách i mimo ně? Pak se vydejte do lyžařské oblasti Dachstein West. Tento rodinný region překvapí malé i velké hosty zcela novým konceptem zábavy - "veselé" sjezdovky (Pistengaudi) s boulemi a tratě s měřením rychlosti čekají jen na to, až je objevíte a pokoříte.

Chcete zažít mnohem více, než jen nudné "dálnice"? Chcete zažít na sjezdovkách změnu a zlepšit si vaše lyžařské dovednosti zábavnou formou? Na nových tratích lyžařského regionu Dachstein West je zajímavé lyžování zaručeno. Ať už "Donnergroll", "Wilde Hilde" nebo "Rock'n Roll" - nové sjezdovky ve střediscích Gosau, Russbach a Annaberg nabízejí zábavu, vzrušení a rozmanitost pro každého. Ale pozor: nejen pro zkušené lyžaře, ale i pro začátečníky je to skvělá výzva!

Dachstein West také v letošním roce rozšířil možnosti umělého zasněžování, rozšířil sjezdovky a na přání mnoha hostů vybudoval rodinnou objížďku Zwieselalmu.
Wi-Fi hotspoty v oblasti Gosau se postarají o ještě větší pohodlí pro hosty.