Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Der Abtenauer, Abtenau

Rakouské Abtenau s hotelem Der Abtenauer

Hotel Der Abtenauer se nachází v centru obce Abtenau, v nadmořské výšce 710 m.n.m. K lyžařskému areálu Karkogel Abtenau je to 500 m, zastávka skibusu ca. 100 m a nejbližší běžkařská trať 500 m.

Hotel bohatý na tradice má spojovací chodbu k protějšímu selskému domu, 65 pokojů, hotelovou halu s recepcí (WLAN bez poplatku), snídaňovou místnost, jídelnu, restauraci, výtah (v hotelu), zimní zahradu, bar, lyžárnu, sněhový bar, sluneční terasu a parkoviště bez poplatku.

Wellness a sportovní aktivity: V ceně sauna, parní lázeň, odpočinková místnost, odpočinková sprcha, whirlpool, půjčovna sáněk. Několikrát v týdnu se koná výuka lyžování na běžkách pro ubytované. Za poplatek solárium a sáně tažené koňmi.

Pokoje jsou vybaveny telefonem, kabelovou TV, fénem, sejfem, sprchou nebo vanou s WC.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, balíček na cestu, večeře výběr z menu o 4 chodech. 1x týdně menu o 5 chodech, selský bufet nebo grilovací večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Der Abtenauer - možnost ubytování

Komentáře

Byla to krásná dovolená, bohužel pokoje s výhledem na ulici jsou v noci rušené. V hotelu jsme byli spokojeni a můžeme ho doporučit. Personál byl velmi milý a ochotný. Jídla bylo dost a vždy bylo čerstvé. Sauna byla velmi pěkná. V blízkosti hotelu je perfektní lyžařský areál s mnoha možnostmi.