Jste zde

Domů » Annaberg

Annaberg - zimní sporty

Rakousko s lyžařským kopcem u obce Annaberg
Autor: Nonanet

Vyskočte z postele a vydejte se přímo na lyžařské svahy v okolí Annabergu. Naskytne se vám nádherný pohled na ledovec Dachstein a při pěkném počasí si vychutnáte sluneční paprsky.

145 km sjezdovek různé obtížnosti, 46 moderních lanovek a vleků a sněžná děla vám zajistí perfektní podmínky pro zimní radovánky. Není divu, že Dachstein West byl označen jako jedna z nejoblíbenějších rodinných lyžařských oblastí v celém Rakousku.

Zkušení běžkaři kolem Annabergu najdou skvěle upravené běžkařské stopy všech úrovní obtížnosti, které vedou na jedinečnou náhorní plošinu. Pro začátečníky a rekreační běžkaře je ideální trasa Lassingtal-Joachimsberg, která zároveň nabízí pohled na krásnou okolní krajinu.

Chcete být více aktivní? K tomu účelu je zde k dispozici curling, bruslení nebo procházky na sněžnicích. Stejně tak i jízda sněžnými saněmi taženými koňmi romantickou krajinou nebo sáňkování i s umělým osvětlením se postarají v tomto mrazivém období o rozmanitou nabídku.

Ukončete příjemně jeden ze zimních dnů a nepospíchejte ihned do hotelu, apartmánu nebo do prázdninového domu, ale nechte se přesvědčit pohostinností salcburské země a navštivte jednu z místních příjemných restaurací nebo horských chat.

Rakousko s lyžařským kopcem u obce Annaberg
Autor: Nonanet
Geografie: