Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Hochfeldgut, Abtenau

Rakouské apartmány Hochfeldgut

Hledáte pro svou dovolenou skutečný odpočinek na čistém horském vzduchu, stranou dopravního ruchu a s mnoha možnostmi horských výletů? Pak se vydejte do nově postaveného apartmánového domu Hochfeldgut, který leží v místní části Hallseiten, v nadmořské výšce cca 900 metrů. Dům má velmi krásnou a slunnou polohu, nabízí překrásný výhled na okolní pohoří Tennengebirge a Dachstein. Centrum obce Abtenau leží ve vzdálenosti 7 km, Russbach a skiareál Dachstein West 5 km, rekreační centrum Rupertushof s jízdní a tenisovou halou je vzdálené 3 km.

Abtenau je skvělým prázdninovým cílem pro milovníky letní turistiky stejně jako zimních sportů. Salcburské středisko se nachází v srdci údolí Lammertal, asi 45 km jižně od Mozartova města Salcburk. Postalm - největší rakouská alpská oblast - je snadno dostupná přes panoramatickou silnici z Abtenau.

Apartánový dům s rodinným vedením je v provozu po celý rok, k jeho zařízení patří snídaňová, společenská a televizní místnost, lyžárna, možnost prádelny. U domu je parkování zdarma, v zimě jsou nutné sněhové řetězy na auto.

Apartmán o velikosti cca 100 m² (max. pro 12 osob) se skládá z 5 ložnic, obytné kuchyně se sedacím koutem, 3x sprchy a WC, 1x sprchy, 1x s umyvadlem a WC, WC extra u vchodu, předsíně. Dále k jeho vybavení patří televize, rozkládací pohovka, ústřední topení, stolní a ložní prádlo, balkón s nábytkem, úklid 1x týdně.
Možnost zapůjčení dětské postýlky.

Stravování: Vlastní, možnost objednávky čerstého pečiva k snídani.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouské apartmány Hochfeldgut - ubytování

Místo

47° 34' 15.276" N, 13° 24' 52.3404" E
Location