Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Russbach, Russbach

Rakouský apartmánový dům Russbach

Apartmánový dům Russbach se nachází v centru stejnojmenného městečka Russbach, zastávka skibusu se nachází přímo před domem, dolní stanice lanovky Hambachbahn (nástupní stanice do lyžařské oblasti Dachstein West) je vzdálena cca 300 m, nejbližší běžkařské stopy se nachází ve vzdálenosti cca. 300 m. Nejbližší krytý bazén se nachází v Gosau (cca. 9 km).

V objektu se nachází sauna (za poplatek). Možnost masáží a solárium se nachází v obci. V ceně ubytování je profesionálně organizovaný dětský program, který zahrnuje např. sáňkování, stavění sněhuláků. Pondělí - pátek cca 10:00 - 16:00, (oběd za poplatek) od 1 do 14 let.

Útulné apartmány (cca 29 - 33 m2) jsou vybavené obytnou místností kombinovanou s ložnicí, kuchyňským koutem, TV se satelitem, sprchou nebo vanou a WC. Některé jsou s balkónem.

Další informace: Ložní prádlo vlastní nebo je možné si ho zapůjčit (rezervace předem, platba na místě) za cca 9 euro/ks. Na místě se platí pobytová taxa za dospělého cca 1 euro/den, parkoviště je v ceně.

Stravování: Vlastní nebo snídaně - možno objednat na místě.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský apartmánový dům Russbach - ubytování
Rakouský apartmánový dům Russbach