Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Wimmhof, St. Martin

Apartmánový dům Wimmhof, St. Martin

Apartmány Wimmhof jsou vzdálené od centra obce St. Martin cca 200 m, od jezera vhodnému ke koupání 500 m, krytý bazén je vzdálen 17 km.
Jedná se o bio-statek se stájemi, který je vhodný pro rodiny. Děti mohou poznat poníky, krávy, králíky, prasata nebo kočky (některá zvířata jsou v létě na horských pastvinách).

V ceně ubytování je pračka a parkoviště, garáž je za poplatek 5 euro/noc.
Pro hosty slouží ve volném čase louka na opalování s lehátky a slunečníky, zahradní gril, stolní tenis, 2 x týdně se pořádají organizované turistické výlety, výlety na horských kolech, nordic walking, lukostřelba apod.

Pro děti je k dispozici dětské hřiště, dětská herna, jízda na ponících, indiánský stan, trampolína, 4 x týdně program v dětském klubu v městečku St. Martin - např. hledání pokladů, rybaření, indiánské hry.

Všechny apartmány mají televizi se satelitem, rádio, sporák, pečící troubu, mikrovlnnou troubu, kávovar, myčku, sprchu a WC, balkón.
3-pokojový apartmán pro 4 osoby (cca 50 m2): obytná místnost s kuchyňským koutem, 2 dvojlůžkové pokoje.
3-pokojový apartmán pro 5 osob (cca. 55 m2): obytná místnost s kuchyňským koutem, 2 dvojlůžkové pokoje (s možností 1 přistýlky).

V ceně jsou zahrnuty náklady na energie, závěrečný úklid, ložní prádlo. Na místě se platí lázeňský poplatek (cca 1,1 euro/ osobu/ noc).

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmánový dům Wimmhof, St. Martin