Jste zde

Domů » Zima

Dachstein West

Rakouský region Dachstein West
Autor: Nonanet

Okouzlující místa Gosau, Russbach a Annaberg se prezentují jako zimní sportovní centra ideální pro rodiny s dětmi, s okouzlujícím šarmem a zvláštní atmosférou. Oblíbená lyžařská oblast Dachstein West nabízí 130 km sjezdovek se zárukou sněhu, neuvěřitelný výhled na krajinu Salzkammergut a nabídku služeb a zábavy pro mladé i starší hosty.

Lyžařská oblast Dachstein West se nachází v samém srdci Rakouska, jsou odsud dobře dostupné oblasti Salcbursko a Horní Rakousko. Turistické středisko uprostřed hor nenabízí pouze nádherné panoráma, ale také širokou škálu sjezdovek pro celou rodinu, pro začátečníky i pro zkušené lyžaře. S moderními lanovkami se dostanete v krátkém čase nahoru na svahy a můžete sjíždět dolů na dokonale upravených sjezdovkách.

Pro rodiny s dětmi je Dachstein West snad nejlepší místo v Alpách. Vyhovující je jak poměr cena – výkon, tak i zdejší nabídka, přizpůsobená potřebám celé rodiny. Krátké vzdálenosti, menší lyžařská oblast a mnohé zábavné dětské "kempy" se postarají o bezstarostnou rodinnou zábavu. Kouzelný koberec, Brumsiland, Bear Camp nebo první sjezd na lyžích vytvoří na tvářích dětí šťastný úsměv, zatímco jejich rodiče si mohou užívat celé hodiny při lyžování nebo při občerstvení v horských chatách.

Russbach, Dachstein West
Autor: Nonanet