Jste zde

Domů » Ubytování

Domy Alpendorf, Annaberg

Rakousko, Alpendorf s domem Dolomitenblick v zimě

Prázdninové domy Alpendorf leží asi 4 km od centra městečka Annaberg. Lyžařský areál Dachstein-West s cvičnou loukou je vzdálen cca 100 m.
Areál zahrnuje asi 100 domů, restauraci, bar, minishop, parkoviště.
Pro hosty je k dispozici krytý bazén (13 x 6 m), 2 finské sauny. Za poplatek jsou masáže.

Rekreační domy jsou postaveny v dřevěném venkovském stylu, mají kuchyňský kout s elektrickým sporákem, myčkou nádobí, kávovarem, mikrovlnnou troubou, jídelním koutem, plynovou troubou, televizí a CD.

Dům (cca 70 m2) pro 4 osoby: s 2 dvoulůžkovými pokoji, obývacím pokojem, kuchyňským koutem, koupelnou a WC, a s terasou.

Dům (cca 90 m2) pro 6 osob: ve 2 patrech, stejně vybaven jako menší typ, jen má dvoulůžkový pokoj navíc (některé s palandou).

Dům pro 8 osob: má navíc rozkládací dvoulůžko v obývacím pokoji.

V ceně ubytování jsou energie a ložní prádlo. Na místě se platí kauce 200 euro, závěrečný úklid 50 euro při pobytu do 4 nocí, 85 euro při pobytu od 5 nocí.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský dům Dolomitenblick Alpendorf - možnost ubytování

Komentáře

Jen pár maličkostí bychom změnili, jinak bychom rádi přijeli znovu. Bylo tu málo míst na parkování, malý bazén pro tolik hostů. V minimarketu se nedalo téměř nic nakoupit. Super lyžařský areál hned vedle. Ubytování pro rodiny je super, bohužel pro děti žádné vyžití.