Jste zde

Domů » Gosau

Gosau - "Sněhová událost" 14.1.-16.1.2011

Dachstein West Schneespektakel

Od 14. do 16. ledna 2011 se v Gosau koná velká sněhová událost "Dachstein West Schneespektakel", která se postará o zábavnou lyžařskou podívanou. Vedle obvyklých akcí jakou je např. "Nacht der Ballone" (Noc balónů) nebo oblíbené Après Ski-Party se odehrává velká část napínavého programu na sjezdovce. Závody na lyžích pro velké i malé, testování nejnovějších modelů lyží "Intersport-Skitest" a mnoho dalších akcí zaručí perfektní zábavu.

Nádherné představení balónů "Dachstein Alpen – Trophy" odstartuje jako vždy velkou rodinnou lyžařskou zimní slavnost v Gosau. Noc balónů s ohňostrojem a s působivě osvětlenými balóny je teprve začátkem pestrého programu.
Ve velkém testovacím stanu firmy Intersport si zájemci mohou po dobu tří dnů prohlížet a také zapůjčit nové modely lyží a lyžařských doplňků, které mohou ihned vyzkoušet na perfektně upravených sjezdovkách regionu Dachstein West. Pro děti je připraven veselý program v dětském světě "Brumsiland". Lyžařští fanoušci mohou sledovat lyžařské mistrovství Energie AG a závody "Paraski Europacup".

Mimo lyžařské sjezdovky můžete také vidět zimní motokrosové závody a shlédnout tak skvělé jezdecké umění na ledě a sněhu, dále pak finále soutěže televizní stanice ORF o 10 000 Euro. Můžete také navštívit dnes již legendární zábavný stan Après Ski-Party – v příjemné a veselé atmosféře si zde mohou zatančit všichni, které celodenní lyžování příliš neunavilo.

Geografie: