Jste zde

Domů

Hotel David Zwilling Resort, Abtenau

Rakouský hotel David Zwilling Resort

Hotel David Zwilling Resort byl vybudován bývalým lyžařským mistrem světa Davidem Zwillingem a slibuje zajímavé akce pro celou rodinu, zábavu i zážitky z nádherné přírody. Hotel se nachází asi 5 km od centra Abtenau a celý areál zaujímá rozlohu asi 9 000 m2. Můžete odsud také podnikat výlety do Gollingu či do lázní v Monte Mare (asi 10 km) nebo do města Salcburk (30 km).

Hotelové zařízení se skládá z hlavní budovy s recepcí, restaurace, baru, společenské místnosti v typickém alpském stylu. Dále je tu internetový koutek (zdarma), terasa s venkovní jídelnou pro hosty a zahrada s trávníkem a slunečníky. Parkoviště se nachází mimo hlavní dům a jeho užívání je v ceně.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde se nachází sauna s vodopádovou jeskyní, kamenné sprchy, relaxační místnost, fitness. 2x týdně se pro děti od 8 let v doprovodu rodičů koná raftingový výlet s odborným průvodcem nebo canyoning či lanové centrum. 1x za pobyt jízda lanovkou na Karkogel a jízda po letní bobové dráze, skákací hrad a trampolína či zapůjčení horských kol.
Za poplatek je solárium a masáže.

K dispozici je 27 pokojů, které jsou buď v hlavní budově nebo v jednotlivých volně stojících rodinných chatkách v blízkosti hlavní budovy. Všechny jsou komfortně zařízené dřevěným nábytkem, mají telefon, kabelovou TV, minibar (na vyžádání), bezpečnostní schránku a bezdrátové připojení k internetu, sprchu nebo vanu a WC.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, na večeři volba menu ze čtyř nabídek se salátovým bufetem (formou bufetu nebo salátového talíře). Všechny pokrmy jsou podávány v hlavní budově.

Rakouský hotel David Zwilling Resort - možnost ubytování
Hotel David Zwilling Resort s restaurací