Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gasthof Post, Abtenau

Pohled na hotel Gasthof Post v Rakousku

Hotel Gasthof Post se nachází v centru, ale přesto v klidném prostředí. Leží uprostřed údolí Lammertal, s krásným výhledem na pohoří Tennengebirge, v nadmořské výšce 710 m. Do lyžařské oblasti se sjezdovkami Dachstein West je to asi 10 km, zastávka skibusu je vzdálená asi 25 m, nejbližší běžkařská trať 1 km.

Tento rakouský hotel je již přes 100 let majetkem jedné rodiny a spojuje tradici s moderním komfortem. Je zde k dispozici 52 pokojů, recepce, bar, restaurace, vinárna, knihovna, přístup na internet (bez poplatku), 2 výtahy. Sluneční terasa, parkoviště bez poplatku.

Aktivity a zábava v ceně: Krytý bazén a sauna (otevřeno od 15 do 20 hodin), 1x týdně vodní gymnastika, výlety s průvodcem, prezentace diapozitivů, večerní procházka s loučemi, úvodní kurz nordic walkingu a běžkování. Za poplatek je solárium a masáže.

Komfortní, nekuřácké pokoje jsou vybaveny telefonem, rádiem, kabelovou TV, trezorem, vysoušečem vlasů, sprchou nebo vanou a WC, balkonem.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se podává káva s jablečným závinem, večeře je formou bufetu nebo selského bufetu s pivem zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Gasthof Post - možnost ubytování