Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Haflingerhof, Golling an der Salzach

Rakousko, Golling s hotelem Haflingerhof

Hotel Haflingerhof leží na klidném a idylickém místě na okraji lesa, s výhledem na okolo ležící hory. K centru obce Golling je to asi 2 km. K lyžařskému areálu Dachstein West je to asi 20 km. Nejbližší běžkařská stopa je vzdálena 100 m od hotelu. Zastávka skibusu je před domem.

Hotel nabízí 20 pokojů, malou recepci, výtah, parkování bez poplatku. 20 m vzdálený hotel Torrenerhof má recepci, jídelnu, à-la-carte restauraci, bar, společenskou místnost s kabelovou TV, malou domácí diskotéku, výtah, lyžárnu, sluneční terasu. Parkování je bez poplatku. Hosté hotelu Haflingerhof mohou využívat všechna zařízení Torrenerhofu.
Pokoje jsou vybaveny telefonem, kabelovou TV, sprchou nebo vanou a WC, balkonem.

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet, balíček na cestu, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina pro děti, večeře formou bufetu nebo výběr z menu o 3 chodech, někdy salátový bufet, celý den (10-22 hodin) točené pivo, víno, nealkoholické nápoje (ne u baru, v á-la-carte restauraci a na diskotéce). Některé služby jsou poskytovány v hotelu Torrenerhof (20 m).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Haflingerhof - možnost ubytování

Komentáře

S dovolenou jsme byli spokojeni. Byl to náš pátý hotel v Rakousku, který jsme navštívili a bylo tu to nejlepší jídlo. Pokoje by pro rodinu mohly být větší. Nebyli jsme jen spokojeni s úklidem pokoje.