Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sommerhof, Gosau

Rakousko, Gosau

Hotel Sommerhof leží v jednom z nejkrásnějších horských údolí Alp v nadmořské výšce 800 m, v části obce Gosau - Mittertal. Asi 200 metrů od stanice lanovky Hornspitz, sjezdovka vede přímo u domu. 50 m od hotelu se nachází zastávka skibusu a nejbližší běžkařské stopy.

Oblíbený aktiv-hotel je ideální pro rodiny s dětmi. Najdete v něm jídelnu, restauraci, zimní zahradu, bar, výtah. Parkování u domu.
Bez poplatku je hostům k dispozici wellness centrum, kde najdou vyhřívaný venkovní bazén (cca 56 m2), saunu, bylinkovou parní lázeň a whirlpool. Za poplatek je solárium a masáže.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a komfortně vybavené satelitní TV, minibarem, sejfem, vanou nebo sprchou a WC, fénem, zrcadlem, balkónem.
Rodinné pokoje pro 3-4 osoby (cca 34 m2) mají 1 ložnici a malý dětský pokoj oddělený zasouvacími dveřmi.

Stravování: Polopenze plus - snídaňový bufet s bio-koutkem, oběd formou bufetu, odpolední svačina s kávou, čajem a pečivem,
večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem (včetně vegetariánského menu). 2x týdně je večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sommerhof - možnost ubytování

Komentáře

Náš syn se zde cítil velmi dobře, měli jsme tím pádem i hodně času jen pro sebe. Takže to byla dovolená pro nás všechny. Poloha u lyžařského areálu je ideální, lyžařská místnost u vleku je super. Vybavení koupelny bylo je staré. Pokoje jsou čisté, ale potřebovaly by zrenovovat. Příjemné je oddělené spaní pro děti.