Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Torrenerhof, Golling

Golling v Rakousku s hotelem Torrenerhof

Jižně od Mozartova města Salcburk se nachází romantická vesnička Golling. Je obklopena na západě a na jihu vysokými horami a na východě lesnatým středohořím Osthorngruppe.

Hotel Torrenerhof leží na klidném a idylickém místě s nádherným výhledem na okolo ležící horský svět. Do centra městečka Golling je to asi 2 km. Nejbližší skiareál je Hochkönig. Zastávka skibusu je přímo u hotelu.

Rodinně vedený hotel se skládá z hlavní a z 10 metrů vzdálené vedlejší budovy. Má celkem 65 pokojů a nabízí přijímací halu s recepcí, výtah, restauraci, různé jídelny, bar, zimní zahradu a sluneční terasu. Parkoviště je zdarma.
Za poplatek se nabízí sauna a kočár tažený koňmi.

Příjemně zařízené pokoje v rakouském stylu (o velikosti 17-24 m2) s možností 1-2 přistýlek mají vanu nebo sprchu a WC, telefon, kabelovou TV a některé mají balkon. Dětské postýlky jsou na vyžádání zdarma.

Stravování: All Inclusive - snídaňový bufet, plední balíček na cestu, odpoledne (16.00 - 17.00 h.) káva, čaj, kakao, pečivo.
Večeře výběr z menu o 3 chodech nebo bufet. Celý den do 22.00 h. neomezené množství nápojů, jako je točené pivo, víno, káva, čaj, cola, pomerančový džus nebo soda v baru.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Torrenerhof s jídelnou