Jste zde

Domů » Russbach

Letní dovolená v Russbachu

Russbach - okolní krajina

Velkým zážitkem pro všechny věkové kategorie bude jistě návštěva vodního zábavního parku v městečku Russbach. Návštěvníkům je k dispozici velké přírodní koupaliště s majestátním vodopádem, vodní skluzavkou a nejrůznějšími skokanskými můstky. Je to ideální místo v horkých letních dnech pro plavce i neplavce.

A co je zvláštního na těchto lázních? To, že fungují na biologickém principu, to znamená bez chlóru či jiných chemických přísad. Říkate si, jestli je voda opravdu čistá? Ano, protože podstatou tohoto principu jsou rostliny, které čistí vodu přírodním způsobem.
Ve vodním parku je také brouzdaliště a trasa pro kánoe, která nabízí neobyčejnou zábavu zejména pro děti. Kromě toho je zde také rybník s vodním kolem a možnost občerstvení.

Dokonce i cyklisté na horských kolech najdou v oblasti okolo Russbachu mnoho krásných cyklostezek. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý, oblast Tennengau má pro každého cyklistu připraveno mnoho úžasných tras. Není nutné si brát své vlastní kolo s sebou, protože v Russbachu je také možné si horská kola vypůjčit.

Geografie: