Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Alpenrose Postalm, Abtenau

Rakouský penzion Alpenrose v zimě

3-hvězdičkový penzion Alpenrose se nachází na klidném místě, na největší horské pastvině a plošině v Evropě, na Postalmu (1.500 m.n.m.). Jezero Wolfgangsee je vzdálené asi 12 km.

Díky své poloze je to ideální oblast pro turistiku a sportovné založené rodiny s dětmi. Budova je umístěna přímo uprostřed lyžařské oblasti Postalm, odkud se návštěvníkům naskýtá přímý přístup k lyžařským sjezdovkám a také k 30 kilometrům běžkařských tratí.

Penzion nabízí k ubytování 14 pokojů, dále k jeho zařízení patří společenská místnost, televizní místnost, hospůdka, jídelna, bar, lyžárna, v létě zahrada s terasou. Parkování u domu je zdarma.

Útulně zařízené pokoje s dřevěným nábytkem jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, rádiem, balkónem s výhledem na hory. Možnost až 2 přistýlek pro děti (palanda) a zapůjčení dětské postýlky.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední káva a koláče, večeře o 3 chodech výběrem z menu. Na vyžádání je možné vegeteriánské nebo dětské jídlo.

Příjezdová cesta: Hosté přijíždějící od města Salzburg se k penzionu nejlépe dostanou, když z dálnice sjedou na Golling a pojedou směrem na Abtenau. Ve Voglau (asi 5 km před Abtenau) se zabočí vlevo a pojede přes most. Je nutné se držet ukazatelů na "Postalm" a dále se pojede ještě asi 20 minut směrem na Almgebiet. Po příjezdu do Postalmu se zabočí za prvním parkovištěm doleva a uvidíte ceduli "Gasthof Alpanrose".

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský penzion Alpenrose - ubytování

Místo

Penzion Alpenrose Postalm 47° 39' 8.3052" N, 13° 25' 51.0996" E
Location