Jste zde

Domů » Zima

Region Lammertal

Rakousko - Lammertal

Region Lammertal je jedním z nejlepších lyžařských středisek v Rakousku pro celé rodiny. Má výborné sněhové podmínky, sjezdovky jsou průběžně zasněžovány a z hotelového pokoje je to na sjezdovku jen "co by kamenem dohodil".

Horský masiv Dachstein před očima a slunce v zádech – návštěvníci si tak mohou v zimě vychutnat na 145 km sjezdovek, 200 km běžkařských stop a 150 km upravených stezek pro pěší turistiku. Skiareály nabízejí opravdu velmi rozmanitou směs – několikrát oceněné rodiné lyžařské středisko Dachstein – West a pestrou a atraktivní nabídku skiareálů Postalm, Abtenau a St. Martin.

Dny dovolené patří pro každého jistě mezi ty nejlepší dny v roce. Odpočinout si, uvolnit se a nechat čas volně plynout. Velkolepě zařízený vodní svět "Aqua Salza" s whirlpoolem, divokým kanálem s protiproudem a s parní jeskyní nabízí atrakce pro návštěvníky každého věku a stává se tak výletním cílem pro celé rodiny. Zcela novou dimenzi představuje spojení koupání a hudby: ponořit se do zvuků podvodní hudby, kterou nejen slyšíte, ale i cítíte.