Jste zde

Domů » Russbach

Russbach - lyžování

Rakouský skiareál v Russbachu

Sympatické lyžařské středisko Russbach v salcburské části lyžařské oblasti Dachstein West nabízí mnoho rozmanitých a cenově dostupných rekreačních aktivit. Za pár minut jste na sjezdovkách, obklopeni nádherným výhledem na hory. Na západní straně Dachsteinu se sice často objevují sněhové mraky, ale i při nepříznivém počasí se sjezdy do údolí mohou uměle zasněžovat.

Váš skipas bude platit také v další lyžařských oblastech: Freeride-Arena Krippenstein, Abtenau, St. Martin, Ebensee a Bad Ischl. Celkem pro 50 vleků a lanovek a 140 km sjezdových tratí. Místní lyžařská škola nabízí kursy pro výuku lyžování a snowboardingu pro každý věk a všechny schopnosti.

Přímo v dolní stanici lanovky Hornbahn najdou příznivci sněhu a lyžování obchod se servisním týmem a nejnovějšími zimními produkty jako jsou carvingové lyže, snowboardy, lyžařské oblečení a mnoho dalšího.

Jedinečné jsou místní horské chaty, které se svojí původní atmosférou nabízejí odpočinek a občerstvení, a kde se při slunném počasí můžete opalovat. Útulná ubytovací zařízení kladou velký důraz na pohostinnost, jsou vřele vítány také rodiny s více dětmi.

Geografie: