Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Gosau

Sporthotel Gosau v Rakousku

Sporthotel Gosau je často vyhledáván stálými hosty a leží v srdci oblasti Salzkammergut. Leží na klidném místě, na okraji obce Gosau. Centrum je vzdálené asi 500 m, nejbližší lyžařský vlek je asi 2 km od hotelu. Zastávka skibusu i běžkařská stopa je přímo u domu.

Rodinný, příjemně zařízený prázdninový hotel má recepci, přijímací halu, restauraci, bar a restauraci Steinermühle se specialitami. Hotel několikrát týdně pořádá společenské večery a akce – turnaje, hudební večery, sáňkování, túry.

Wellness: malý krytý bazén (7 x 4 m), rodinná sauna a odpočinková místnost. Vitální oáza: sauna, parní lázeň s odpočinkovou místností, fitness. Masáže a solárium jsou za poplatek.
V dětském klubu "Kids & Fun" je možnost hlídaní dětí ve věku 3-12 let. Je pro ně připraven pestrý program, túry s rodiči, kreativní tvoření, sáňkování nebo třeba zimní olympiáda.

Komfortní studia (cca 30 m2) jsou vybavená telefonem, TV, rádiem, koupelnou/WC a balkonem.
Rodinné pokoje (cca 24 m2) jsou podobného vybavení, některé mají balkón.
Komfortní apartmán je 50 m2 velký a má telefon, TV, rádio, oddělenou koupelnu a WC a balkón.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet od 7.00 do 10.00 h., kontinentální snídaně do 11.00 h., denně Happy Hour 16.00-17.00 h. Večeře je formou tématického bufetu se salátovým barem, dezertovým překvapením a košem ovoce v restauraci. Místo večerního bufetu lze zvolit restauraci se specialitami Steinermühle.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Je to super hotel pro rodiny, také lyžařský areál je pro rodiny vhodný.