Jste zde

Domů » Léto

Turistika s kočárky

Horská chata Zwieselalmhütte

Na horské chatě Zwieselalmhütte si můžete zdarma zapůjčit lehké dětské kočárky a rodinný výlet po horách se tak stane zábavou pro malé i velké turisty. Sportovní kočárky od firmy Kettler jsou vhodné do terénu a můžete s nimi putovat od chaty k chatě, vaše děti tak nebudou ani při delší trase příliš unavené.

Ve spolupráci s firmou Kettler Austria jsou připraveny k zapůjčení u horní stanice lanovky Gosaukammbahn. Sportovní modely nemají žádný tempový limit, a zvládnou (téměř) všechny terény. Odnímatelná 12,5" nafukovací kola a lehký rám s výškově nastavitelnou rukojetí zajistí optimální ovládání. K vybavení dále patří na tři způsoby nastavitelná komfortní sedačka s 5-bodovým bezpečnostním pásem, odnímatelné přední madlo, brzda na zadních kolech a ruční brzda pro dodatečné zabezpečení předního kola. Bezpečná jízda pro rodiče a dítě je tak zaručena.

Jedním z tipů na turistickou trasu s kočárkem je dobře značená cesta od horní stanice lanovky Gosaukammbahn s mírným stoupáním k chatě Gablonzerhütte a Breiningalm, přes stezku "Jägerweg" dolů k chatě Zwieselalmhütte. Při zpáteční cestě se můžete vydat kolem chaty Sonnenalmhütte k vyhlídce Zwieselalmhöhe (1 587 m). Celá túra trvá, včetně krátkého odpočinku, asi 2,5 až 3 hodiny.