Jste zde

Domů » Russbach

Turistika v Russbachu, 2. část

Turistika v Russbachu, 2. část

Krásné pěší trasy jsou například na horu Gamsfeld u Russbachu, z jehož vrcholu je fantastický výhled do širokého okolí. Velmi příjemná je také procházka na Neualm. Trasa vede kolem potoka divokou a romantickou přírodou.
Úžasným výletem je okružní túra z horské pastviny Traunwandalm přes Angerkaralm na Rinnbergalm. Tato krásná alpská túra trvá asi 4 až 5 hodin.

Můžete si také objednat výlet s průvodcem, například túru k nalezišti fosílií u "Šnečí stěny" (Schneckenwand). Pokud budete mít štěstí, můžete také najít jednu z těchto unikátních fosílií. Z výstavy a z přilehlé okružní trasy se můžete dozvědět množství užitečných informací o světě zkamenělin.

V nabídce je velmi pestrý program výletů, každý den v týdnu je jiná zajímavá procházka, například vědecké exkurze, výlet za bylinkami, výlet za pokladem a mnoho dalších atraktivních nabídek, které se většinou hodí pro celou rodinu.

Za zmínku stojí také pouť za svatým Rupertem (St. Rupert Pilwegweg), která rovněž vede přes Russbach. Tato poutní cesta byla otevřena v roce 2007. Pokud byste si chtěli projít celou trasu, potřebovali byste na ní pět dní, měří totiž 110 km. Vede krásnou přírodou a je to ideální odpočinek pro tělo i mysl.

Turistika v Russbachu, 2. část
Geografie: