Jste zde

Domů » Léto

Údolí Lammertal

Rakousko - okolí Lammertalu

Strmé skály, horské pastviny a nevšední květinový ráj se postarají o zajímavý přírodní zážitek v salcburském údolí Lammertal Také díky rozmanitosti místních hornin zde roste na 20 různých druhů orchidejí. Roste zde také stále vzácnější vstavač.

"Salcburské Dolomity" se rozprostírají na úpatí hory Bischofsmütze a jsou nádhernou turistickou oblastí pro všechny milovníky přírody. Bublající horské bystřiny lemují upravené turistické stezky a horské chaty lákají turisty k posezení.

Blahodárné osvěžení si turisté mohou dopřát v idylickém lesním koupališti, které nabízí rodinám s dětmi 2000 m2 vodní plochy. V přírodním lesním koupališti Lungötz je v provozu přírodní vodní čistička, která funguje bez použití jakýchkoliv chemikálií. V části oddělené pro neplavce je k dispozici dětský bazének.

Annaberg je ideálním výchozím místem pro výlety na horských kolech. Proslulé jsou trasy na kolech "Salzburger Almentour" nebo túry v okolí Dachsteinu. Annaberg je také ideálním místem, ze kterého si můžete každý den udělat výlet na jiné místo.