Jste zde

Domů » Russbach

Výlety kolem Russbachu

Rakousko - část města Salcburk
Autor: roger4336

Russbach není jen ideálním místem pro strávení lyžařské dovolené v zimě. Kolem něj je také mnoho dalších příležitostí, jak zajímavě strávit volné dny i v létě. Například jízdou na koni, nordic walkingem, lezením po via ferratách (obtížné turistické trasy) v Gosau, a ještě mnohem více. Nudit se tady určitě nikdy nebudete.

V okolí Russbachu je mnoho atraktivních destinací. Jako číslo jedna můžeme jmenovat krásné město Salzburg. Se svými impozantními budovami, zajímavými památkami a mnoha atraktivními kulturními akcemi je jeho návštěva téměř "povinností" pro každého návštěvníka Salcburska.

Ale také městečko Hallstatt u stejnojmenného jezera se svojí několik tisíc let starou historií jistě stojí za návštěvu. Obec byla dokonce i se svým okolím zapsána na seznam Světového kulturního dědictví UNESCO. Krásné je jezero Gosausee, které je považováno za nejvíce fotografované jezero v celých Alpách a samozřejmě nesmíme zapomenout na legendární oblast Salzkammergut (Solná komora).

Vydejte se na dovolenou snů do Russbachu, kde se samozřejmě nabízí mnoho možností k ubytování, ať už je to útulný hotel, apartmán nebo rekreační chata. Dovolené plné relaxace a odpočinku v atraktivní oblasti Salcburska nestojí nic v cestě.

Rakouský Hallstatt
Autor: pavelsimana
Rakouské jezero Gosau
Autor: pk210
Geografie: