Jste zde

Domů » Gosau

Zimní dovolená v Gosau

V Gosau není středem všeho dění jen lyžování. I mnoho dalších aktivit na sněhu udělá z vaší zimní dovolené v jednom z hotelů, apartmánů nebo rekreačních domů perfektní zážitek.

Během dovolené v lyžařském středisku Dachstein West je pro vás k dispozici téměř 50 vleků a lanovek, které spojují na 150 kilometrů sjezdovek mezi městečky Gosau, Russbach a Annaberg. Pro ty nejmenší a začátečníky je ideální cvičná louka "Sumsiwiese", která se nachází přímo v městečku. Samozřejmě vám při tom rádi pomohou instruktoři z místní lyžařské školy.

Pokud si chcete užít opravdový klid a "odpočinout" si při okružní jízdě po běžkařských trasách, můžete vyzkoušet jednu z mnoha tratí, které se nachází v blízkosti hotelů. V údolí Gosautal je celkem 50 kilometrů upravených stop. Ty obkloupují přírodní kulisy, které byly v roce 1997 dokonce zapsány na Seznam přírodního dědictví UNESCO.

Vyzkoušejte si curling a staňte se šampionem nebo si vyzkoušejte závod na sáňkařské dráze, která je připravená každou zimu. Nevyhráli jste? Nevadí, jistě vás potěší alespoň nádherný výhled na Zwieselalm, na Gamsfeld a na nedotčenou okolní přírodu Salzkammergutu.
Na závěr aktivního dne můžete využít plavecký bazén se saunou v, můžete si zde prohřát své tělo a poté se vrátit zpět do vašeho hotelu.

Geografie: