Jste zde

Domů » St. Martin

Zimní dovolená v St. Martinu

St. Martin - jedna ze sjezdovek

Asi čtvrt hodiny cesty od Gosau v údolí Lammertal, je vzdálené středisko St. Martin. Patří do lyžařské oblasti Dachstein West. Lyžování v samotném St. Martinu nabízí 5 km spíše lehčích sjezdovek, se 4 lyžařskými vleky. Areál je hodně zaměřený na ty nejmenší návštěvníky.

Najdete zde zábavné dětské "kempy" nebo školky, které se o děti postarají a vy si můžete v klidu užívat lyžování na sjezdovkách. K ostatním skiareálům regionu Dachstein West se dostanete i skibusem. Celkem tak můžete využít na 140 kilometrů stále zasněžených sjezdovek v nadmořské výšce 780 - 2 100 m, které jsou snadno dostupné mnoha vleky a lanovkami.

Také pro severské sporty je v St. Martinu široká nabídka. Na 40 km běžkařských tratí můžete objevovat zasněženou krajinu v Salcbursku. Snowtubing nebo sáňkařská dráha již jen doplňují nabídku pro aktivní zimní rodinnou dovolenou.

Pokud chcete strávit odpočinkovou zimní dovolenou v této krásné salcburské oblasti, využijte bohaté nabídky hotelů, apartmánů nebo rekreačních domů.

Geografie: